|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Penne s kuřecím ragú na papriceRecept na Penne s kuřecím ragú na paprice je zařazen v kategorii ostatní.
        K přípravě Penne s kuřecím ragú na paprice budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 kousek porku(nať)1 červená,1 zelená paprika a 1 žloutou(nemusí být pokud nechcete barevny)  350 g kuřecích prsou  2 p.l. olivového oleje  20 g másla  125 ml drůběžího vývaru  1 stroužek česneku  1-2 k.l.mleté papriky  1 k.l.provensálského  koření  1.k.l..grilovacího koření  400 g penne  sůl  50 g čerstvě nastrouhaného parmezánu(je mozné i cihla)  kajenský pepř(pokud nemáte,tak 3barevný)  čerstvá petržel.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Penne s kuřecím ragú na papriceRecept na Penne s kuřecím ragú na paprice:Porek umyjeme,osušíme a nakrájíme na platky,chvili orestujeme na olivovém oleji,posypeme kořením, a přídáme k tomu kuřecí prsa omyté,osušené a nakrájené na plátky silné zhrubá 2cm.a necháme zhruba 10 min restovat.Papriky umyjeme a nakrajíme na nudličky,přídáme k porku, 20g másla,stroužek česneku(prolisovaný) a bez pokličky povaříme 15min.na konec přídáme jemně nakrajenou petržel.Penne uvaříme al dente ve vroucí osolené vodě,scedíme a na ještě horké penne dáme směs a posypeme sýrem.
 
 Poznámka k receptu na Penne s kuřecím ragú na paprice:
 K receptu nejsou žádné komentáře.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Penne s kuřecím ragú na paprice, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: biznesmenka                      Datum vložení: 19.04.2009                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ostatní 
                      Suroviny: kousek porku(nať)1 červená,1 zelená paprika a 1 žloutou(nemusí být pokud nechcete barevny)  350 g kuřecích prsou  2 p.l. olivového oleje  20 g másla  125 ml drůběžího vývaru  1 stroužek česneku  1-2 k.l.mleté papriky  1 k.l.provensálského  koření  1.k.l..grilovacího koření  400 g penne  sůl  50 g čerstvě nastrouhaného parmezánu(je mozné i cihla)  kajenský pepř(pokud nemáte,tak 3barevný)  čerstvá petržel |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na penne s kuřecím ragú na paprice,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Penne s kuřecím ragú na paprice - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Penne s kuřecím ragú na paprice
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |