|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánemRecept na Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem je zařazen v kategorii dietní recepty - dia - redukční.
        K přípravě Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1  porce basmati rýže uvařené v zelenovém vývaru  1 filet pangasia - ryba :D  2 hrsti jarní zeleninky mražené  1 pol. lž. olivového oleje  sůl. pepř,  tymián  trocha strouhaného parmazánu.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánemRecept na Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem:Rybu osolíme, opepříme, posypeme tymiánem- sušeným. Osmahneme na teflonové  pánvi s olivovým olejem, můžeme nahradit máslem, kdo nemá rád olivový olej. Rybu vyndáme a na výpeku osmahneme zeleninku, podlejeme trochou vody a chvilinku podusíme pod pokličkou tak, aby zeleninka zůstala na skus křupavá. Na talíř dáme rýži, na ni zeleninku se šťávou a na ni rybu. Posypeme strouhaným parmezánem.
 
 Poznámka k receptu na Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem:
 Dnes jsme dělali s přítelem na oběd a byla to vyloženě mňamka! Teda až na mírně přesolenou rybku, ale to je individuální háček  Jinak dnešní rýže vařená ve vývaru byla jednou z nejlepších, jakou jsem kdy jedla. Jen nechápu, že mě to nenapadlo dřív  Přidávám i foto ;)
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: k.radulka  (Radka Kárníková)                      Datum vložení: 13.06.2010                      Počet porcí: 1 porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA - Redukční 
                      Suroviny: 1  porce basmati rýže uvařené v zelenovém vývaru  1 filet pangasia - ryba :D  2 hrsti jarní zeleninky mražené  1 pol. lž. olivového oleje  sůl. pepř,  tymián  trocha strouhaného parmazánu |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |