| Recept na Nastavovaná kaše s medvědím česnekemRecept na Nastavovaná kaše s medvědím česnekem je zařazen v kategorii bramborová jídla.
        K přípravě Nastavovaná kaše s medvědím česnekem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 1 kg brambor  100 g malých krupek  80 g másla  200 ml mléka  sušená majoránka podle chuti  velký svazek medvědího česneku  sůl.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Nastavovaná kaše s medvědím česnekemRecept na Nastavovaná kaše s medvědím česnekem:Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě. Když jsou měkké, zcedíme je, přidáme k nim máslo a necháme chvíli přikryté odstát. Kroupy si uvaříme podle návodu doměkka, mléko ohřejeme, nalijeme na brambory a vyšleháme na hladkou kaši. Promiháme s kroupami, dochutíme majoránkou, případně ještě  osolíme a na závěr vmícháme jemně nakrájené listy medvědího česneku.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nastavovaná kaše s medvědím česnekem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: maris                      Datum vložení: 06.06.2011                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Bramborová jídla 
                      Suroviny: 1 kg brambor  100 g malých krupek  80 g másla  200 ml mléka  sušená majoránka podle chuti  velký svazek medvědího česneku  sůl |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nastavovaná kaše s medvědím česnekem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nastavovaná kaše s medvědím česnekem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nastavovaná kaše s medvědím česnekem
 
 
 | 
    
      | 
 |