|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Massaman gai - thajský gulášRecept na Massaman gai - thajský guláš je zařazen v kategorii drůbeží maso.
        K přípravě Massaman gai - thajský guláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Tohle výborný jídlo se v Thajsku dělá z celého kuřete, já většinou sáhnu po už vykostěných kuřecích stehnech.    Půl kuřete nebo cca 300 g kuřecího masa  1-2 střední cibule  300 g na kostky nakrájených oloupaných brambor  1 lžíce massaman pasty  3 lžíce chilli omáčky  sůl  1 lžíce cukru  250 ml kokosového mléka  1/4 litru kuřecího vývaru  olej na smažení  maisena na zahuštění (možno nahradit trochou mouky).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Massaman gai - thajský gulášRecept na Massaman gai - thajský guláš:V hrnci rozehřejeme olej, přidáme massaman pastu a mícháme dokud se nerozpustí, přidáme nakrájené kuřecí maso, krátce orestujeme, přidáme brambory, 1/4 l kuřecího vývaru, povaříme 20 minut na mírném ohni. Přidáme na hrubo nakrájenou cibuli, chilli omáčku, cukr a povaříme 5-10 minut až jsou brambory uvařené. Přidáme kokosové mléko, ještě trochu povaříme. Podle chuti osolíme. Pokud chcete guláš hustší (záleží kolik dáte kokosového mléka, někdy zahustí dostatečně), zahustíme rozmíchanou maisenou (moukou).      V Thajsku se to jí s rýží, já osobně tam dám raději víc brambor a jím to bez rýže.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Massaman gai - thajský guláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: janazw                      Datum vložení: 22.04.2011                      Počet porcí: 3                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Drůbeží maso 
                      Suroviny: Tohle výborný jídlo se v Thajsku dělá z celého kuřete, já většinou sáhnu po už vykostěných kuřecích stehnech.    Půl kuřete nebo cca 300 g kuřecího masa  1-2 střední cibule  300 g na kostky nakrájených oloupaných brambor  1 lžíce massaman pasty  3 lžíce chilli omáčky  sůl  1 lžíce cukru  250 ml kokosového mléka  1/4 litru kuřecího vývaru  olej na smažení  maisena na zahuštění (možno nahradit trochou mouky) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na massaman gai - thajský guláš,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Massaman gai - thajský guláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Massaman gai - thajský guláš
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |