|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Maso na ohni (hanger/flap steak)Recept na Maso na ohni (hanger/flap steak) je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Maso na ohni (hanger/flap steak) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 hanger steak 500g  sůl.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Maso na ohni (hanger/flap steak)Recept na Maso na ohni (hanger/flap steak):Dobře proleželý hanger steak očistíte od všech tukových vrstev a nabodnete ho na vidlici na opékání. Maso opékejte nad rozžhavenými uhlíky a nenechávejte ho nad přímým ohněm (ideální je rozdělat oheň a až vyhoří dřevo a zůstanou uhlíky je ten správný čas). Nechte maso zavřít z jedné strany cca 2minuty a potom otočte. Dejte pozor, aby maso nezačalo moc hnědnout, nebo černat. Ideální je mít maso cca 5 - 15 cm nad uhlíky (dle intenzity žáru a pocitu). Doporučuji tuto fázi nepodcenit a pečlivě otáčet minimálně 1-2 krát za minutu. Po cca 8 minutách začne maso ronit slzy šťávy, které budou zasychat, to je pro chuť masa ideální. Nechte ještě cca 3-4minuty maso nad ohništěm a je hotovo. Dejte maso na talíř, posolte ho a nechte odstát cca 3 minuty. Maso nakrájejte a přelijte šťávou, která z masa vytekla. Maso jím samotné, pouze s pečivem, abych si nekazil chuť masa.
 
 Poznámka k receptu na Maso na ohni (hanger/flap steak):
 Pokud budete maso dělat na grilu na dřevěném uhlí, bude chuť jiná.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maso na ohni (hanger/flap steak), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: sporinek                      Datum vložení: 04.08.2011                      Počet porcí: 2                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      Suroviny: hanger steak 500g  sůl |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maso na ohni (hanger/flap steak),
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maso na ohni (hanger/flap steak) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maso na ohni (hanger/flap steak)
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |