|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kašíRecept na Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
        K přípravě Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 600 g hovězích líček  150 g másla  10 listů červeného mangoldu  250 ml silného hovězího vývaru  snítky čerstvého  tymiánu  3 stroužky česneku  2 lžíce oleje  sůl  čerstvě mletý barevný pepř.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kašíRecept na Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší:Očistěná líčka osolíme, opepříme, vložíme do PH, podlijeme vývarem a poklademe 100 g másla. Pomalila jsem na High cca 4 hodiny.  Na  pánvi rozehřejeme 50 g másla s olejem, vložíme stroužky česneku, orestujeme je, vyjmeme a do ochuceného másla dáme jemně nakrájené mangoldové listy. Osolíme je a necháme zavadnout, nebo podle potřeby velmi krátce podusíme.  Kaši připravíme obvyklým způsobem s tím rozdílem,že v mléce povaříme snitky tymiánu, které vyjmeme a ochucené mléko použijeme na přípravu kaše.  Kaši rozdělíme na talíře, položíme na ni plátky líček, posypeme čerstvými lístky tymiánu a doplníme mangoldem.
 
 Poznámka k receptu na Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší:
 Toto mi nějak uniklo  Máš to krásné Maruško
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: maris                      Datum vložení: 17.10.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pomalý hrnec 
                      Suroviny: 600 g hovězích líček  150 g másla  10 listů červeného mangoldu  250 ml silného hovězího vývaru  snítky čerstvého  tymiánu  3 stroužky česneku  2 lžíce oleje  sůl  čerstvě mletý barevný pepř |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |