|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Kukuřičný klas s pečenými brambory – veganRecept na Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
        K přípravě Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 - 2x kukuřičný klas  - brambory (množství je na vás)  - máslo  - půl kelímku sojanézy  - 2x stroužek česneku  - koření: gyros / grilovací / čubrica / bolívie (jakákoliv kombinace je dobrá)  - olej  - sůl.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Kukuřičný klas s pečenými brambory – veganRecept na Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan:Nejprve si připravíme brambory, ty se pečou déle. Brambory opláchneme, slupku necháme a nakrájíme je na čtvrtky. Naskládáme na plech, já dávám i pečící papír, aby se nepřipékaly a potřeme olejovou směsí z oleje, soli a koření. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 30min, zkrátka dokud nejsou brambory měkké. V průběhu ještě několikrát potíráme.    Kukuřici, pokud máme předvařenou, dáme do hrnce s vodou, přivedeme k varu a vaříme cca 10 minut. Pokud máte čerstvou, počítejte s tím, že se vaří celkem dost dlouho než změkne.    Výborně se k bramborám hodí dip ze sojanézy, do které přimícháte natřený česnek a trochu soli. Někdy přimícháme nadrobno nasekanou pažitku, ale nemusí být.    Na talíři si kukuřici (ještě teplou) posolíme a kdo má rád, může si pomazat trochou másla a s chutí se zakousnout :-) Talíř samozřejmě můžeme ozdobit jakoukoliv barevnou zeleninou…
 
 Poznámka k receptu na Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan:
 Takto připravené jídlo je veganské, tzn. bez použití surovin živočišného původu (mléko, maso, vejce, sýr).    Veganská výživa je velmi zdravá a bohatá na vitamíny, viz. webové stránky, na kterých se dozvíte více:    http://www.vegan-fighter.com/    Veganské recepty:    http://veganodaktyl.veganka.cz/
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Amy.Stoker7                      Datum vložení: 11.08.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Bezmasá jídla 
                      Suroviny: - 2x kukuřičný klas  - brambory (množství je na vás)  - máslo  - půl kelímku sojanézy  - 2x stroužek česneku  - koření: gyros / grilovací / čubrica / bolívie (jakákoliv kombinace je dobrá)  - olej  - sůl |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |