|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Křenové zelíRecept na Křenové zelí je zařazen v kategorii zavařeniny.
        K přípravě Křenové zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 2,50 kg zelí, 1/2kg cibule,25 dkg křenu,25 dkg cukru,2dcl  oleje, 4dcl  octa,1/2 balíčku deka (deko NEVAŘIT, jen obsah sáčku přimíchat).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Křenové zelíRecept na Křenové zelí:Všechny suroviny pokrájet a řádně promíchat. Nechat stát - nejlépe do druhého dne, aby se chutě řádně propojily a pak namačkat do sklenic. Uzavřít víčkem a nebo celofánem. Už nesterilovat.
 
 Poznámka k receptu na Křenové zelí:
 Podobný recept mám od tety, liší se jen v množství cukru (používám 40 dkg, máme raději sladší). Zelí nemá chybu
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Křenové zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Severinka                      Datum vložení: 05.12.2010                      Počet porcí: 32 koleček                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Zavařeniny 
                      Suroviny: 2,50 kg zelí, 1/2kg cibule,25 dkg křenu,25 dkg cukru,2dcl  oleje, 4dcl  octa,1/2 balíčku deka (deko NEVAŘIT, jen obsah sáčku přimíchat) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na křenové zelí,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Křenové zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Křenové zelí
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |