|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Králík nadivokoRecept na Králík nadivoko je zařazen v kategorii jiné maso.
        K přípravě Králík nadivoko budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 4 díly králíka, 4-6 cibulí (podle chuti).  Marináda:   3 žloutky, 2 lžíce polévkového  koření, 2 lžíce worcesteru, 6 lžic oleje, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky mletého pepře, 1 lžíce soli..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Králík nadivokoRecept na Králík nadivoko:Na dno pekáče si nakrájíme 2-3 cibule na kolečka, na ni položíme díly králíka, nakrájíme zase 2-3 cibule na kolečka  a zalejeme marinádou. Přikryjeme alobalem, nebo poklicí a necháme 48 hodin marinovat v lednici. Poté pečeme pod alobalem asi hodinu, pak odkryjeme a pečeme, až nám králík  zrůžoví.  Podáváme s rýží.
 
 Poznámka k receptu na Králík nadivoko:
 Zdroj- Lidové recepty, paní Alena Stratílková    Kdo má rád, může si šťávu slít a mírně zahustit hladkou moukou. Takto upraveného králíka můžeme podávat i s bramborami.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík nadivoko, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Jana Remkova                      Datum vložení: 09.05.2010                      Počet porcí: 6                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Jiné maso 
                      Suroviny: 4 díly králíka, 4-6 cibulí (podle chuti).  Marináda:   3 žloutky, 2 lžíce polévkového  koření, 2 lžíce worcesteru, 6 lžic oleje, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky mletého pepře, 1 lžíce soli. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík nadivoko,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík nadivoko - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík nadivoko
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |