|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Koule v omáčkové kapustěRecept na Koule v omáčkové kapustě je zařazen v kategorii mleté maso.
        K přípravě Koule v omáčkové kapustě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 500 g mletého masa-mix, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1/2 hlávky kapusty, 1 lžíce dobrého kečupu, 1 lžička  zázvoru, 2 lžíce bylinek jaké kdo rád, 1 lžíce koření na mletá masa, 1 vrchovatá lžíce hladké mouky a ještě na obalení koulí, 1/2 masoxu, olej, sůl..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Koule v omáčkové kapustěRecept na Koule v omáčkové kapustě:Maso v misce pocákáme vodou, osolíme a dáme koření na mleté maso, promícháme a chvíli necháme odpočinout, zatím si nakrájíme cibuli nadrobno a česnek na plátky a kapustu na proužky jako na zelí. Z promíchaného masa vytvoříme koule, které obalíme v hladké mouce a zprudka je opečeme na oleji ze všech stran a vyndáme je. Na olej, který nám zbyl, dáme osmažit cibulku, na ní dáme mouku, necháme jí trochu zhnědnout, přidáme vodu rozšleháme, dáme kečup, masox, bylinky, zázvor a necháme přejít varem. Pak přidáme kapustu, všechno ještě promícháme a necháme dusit a po 15 minutách vrátíme ke kapustě osmažené koule, můžeme přidat ještě vodu, pokud se nám vydusila a všechno osolíme, jak máme rádi a dusíme ještě dalších 15-20 minut, aby byly koule měkké-můžeme stolovat.
 
 Poznámka k receptu na Koule v omáčkové kapustě:
 Improvizace na kapustu jinak. Podávala jsem s bramborama a jídlo bylo krásně šťavnaté, jako s omáčkou a dobrý oběd.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Koule v omáčkové kapustě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Bibinka  (Janinka)                      Datum vložení: 12.11.2011                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Mleté maso 
                      Suroviny: 500 g mletého masa-mix, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1/2 hlávky kapusty, 1 lžíce dobrého kečupu, 1 lžička  zázvoru, 2 lžíce bylinek jaké kdo rád, 1 lžíce koření na mletá masa, 1 vrchovatá lžíce hladké mouky a ještě na obalení koulí, 1/2 masoxu, olej, sůl. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na koule v omáčkové kapustě,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Koule v omáčkové kapustě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Koule v omáčkové kapustě
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |