|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v olejiRecept na Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji je zařazen v kategorii zavařeniny.
        K přípravě Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1,5 kg cherry rajčátek, 1 kg bílých paprik,čerstvá  bazalka,  rozmarýn, olivový olej napůl se slunečnicovým zahřátým k bodu varu - množství je třeba odhadnout.    Oleje je třeba zahřívat odděleně, slunečnicový se zahřeje dřív.  Je ale možné použít jen 1 druh oleje.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v olejiRecept na Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji:Rajčátka a papriku usušíme. Do skleniček klademe střídavě rajčata a papriky, asi v polovině přidáme vždy snítku rozmarýnu a 2 lístky bazalky, totéž úplně nahoře. Olej zahřejeme, ale ne až k bodu varu! Zalijeme olivovým olejem do půlky sklenice a doplníme slunečnicovým olejem. Špejlí promícháme. Pevně uzavřeme, necháme vychladnout a uskladníme v chladu (není nutná lednice)
 
 Poznámka k receptu na Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji:
 Hodí se k těstovinám, do omáček, k masům apod.  Tím že se dává horký olej napomůže delší trvanlivosti.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: spagetka                      Datum vložení: 23.10.2009                      Počet porcí: 2                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Zavařeniny 
                      Suroviny: 1,5 kg cherry rajčátek, 1 kg bílých paprik,čerstvá  bazalka,  rozmarýn, olivový olej napůl se slunečnicovým zahřátým k bodu varu - množství je třeba odhadnout.    Oleje je třeba zahřívat odděleně, slunečnicový se zahřeje dřív.  Je ale možné použít jen 1 druh oleje |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |