Recept na Kančí žebírka na víné a jalovci
        Recept na Kančí žebírka na víné a jalovci je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
        K přípravě Kančí žebírka na víné a jalovci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          750 g kančích žebírek  150 ml bílého vína  10 kuliček jalovce  2 mrkve  1/2 menšího celeru  1 petržel  cibule  3 - 4 lžíce tomatového pyré  80 g slaniny  vývar   koření na zvěřinu  50 g mouky  cukr  l lžíce másla  olej  sůl.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Kančí žebírka na víné a jalovci
      Recept na Kančí žebírka na víné a jalovci: Zeleninu očistíme  nakrájíme na silnější kousky, slaninu na kostky a zprudka orestujeme na lžíci másla a trošce oleje. Do Pomalého hrnce dáme žebírka, osolíme a poprášíme kořením na zvěřinu. Přidáme orestovanou zeleninu se slaninou, jalovec, který můžeme svázat do kousku gázy nebo ho dát do "vajíčka " na čaj, tomatové pyré a  podlijeme vínem a  vývarem. Dělala jsem přes noc na LOW. Vzniklou šťávu můžeme zahustit moukou a nechat provařit. Vyndáme jalovec a je-li třeba dochutíme solí a cukrem.
  Poznámka k receptu na Kančí žebírka na víné a jalovci: Kdo nemá Pomalý hrnec, může připravit v troubě - nejlépe péct přikryté při nízké teplotě delší dobu.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí žebírka na víné a jalovci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: maris                      
 - Datum vložení: 14.05.2013                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Pomalý hrnec 
                      
 - Suroviny: 750 g kančích žebírek  150 ml bílého vína  10 kuliček jalovce  2 mrkve  1/2 menšího celeru  1 petržel  cibule  3 - 4 lžíce tomatového pyré  80 g slaniny  vývar   koření na zvěřinu  50 g mouky  cukr  l lžíce másla  olej  sůl
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí žebírka na víné a jalovci,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí žebírka na víné a jalovci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí žebírka na víné a jalovci
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |