Recept na Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH
        Recept na Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
        K přípravě Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          500 g hovězích líček  6 ks nenaložených sušených rajčat  100 ml červeného vína  silný hovězí vývar   velký svazek medvědího česneku  70 g sušené šunky  4 lžíce olivového oleje  mořská sůl  čerstvě mletý pepř.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH
      Recept na Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH: Na  pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a zprudka opečeme osolená a opepřená líčka. Přendáme je do PH, přidáme víno, vývar a sušená rajčata. Pomalíme na LOW 8 hodin.  Když je maso hotové, rozehřejeme na pánvičce zbytek olivového oleje, přidáme na nudličky pokrájenou šunku, lehce osmahneme, vložíme listy česneku a necháme zavadnout. Osolíme mořskou solí.   Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.
  Poznámka k receptu na Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH: Kdo může použít nádobu PH na sporáku, nemusí maso opékat na pánvi.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: maris                      
 - Datum vložení: 01.07.2013                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Pomalý hrnec 
                      
 - Suroviny: 500 g hovězích líček  6 ks nenaložených sušených rajčat  100 ml červeného vína  silný hovězí vývar   velký svazek medvědího česneku  70 g sušené šunky  4 lžíce olivového oleje  mořská sůl  čerstvě mletý pepř
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v ph,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |