| Recept na Grilovaná žebírkaRecept na Grilovaná žebírka je zařazen v kategorii grilování.
        K přípravě Grilovaná žebírka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 Veprova zebirka se pred  grilovani zasadne nenakladaji a nebo nepredvaruji!!!    Dry Rub (  koreni )    1/2 hrnku hnedeho cukru  1/4 hrnku soli  1/4 hr. cesnekoveho prasku  1/4 hr. papriky  1 lzicka praskove horcice  1 Lzice chilli prasku  1 Lzice pepre    smichat a dobre vmasirovat do zebirek tak 1/2 hod. pred grilovanim.    Omacka:    1 hrnek kečupu  1/2 hr. tmaveho piva  1 Lzici hnedeho cukru  1 lzicku citronove stavy  1 Lzici octa  1 lzicku  worchestrové  omacky  sul  1 strouzek cesneku  1/4 hr. jemne nakrajene cibule  1 lzice oleje    Na oleji zeskelnatet cibulku, pridat rozetreny cesnek a okamzite pridat ketchup a vse ostatni, nechat pod poklickou jemne bublat 1 hodinu, pridat vodu, je-li to pozdeji moc huste .    Omacku pridavam na zebirka az poslednich 10 minut grilovani a potom po grilovani.    Grilovani musi byt pomale a ne primo nad ohnem, na platek zebirek ( 12 zebirek ) tak 1.5 hodiny..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Grilovaná žebírkaRecept na Grilovaná žebírka:uveden nahore
 
 Poznámka k receptu na Grilovaná žebírka:
 preco sa rebierka nemaju marinovat?
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Grilovaná žebírka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: dle potreby                      Datum vložení: 25.07.2009                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Grilování 
                      Suroviny: Veprova zebirka se pred  grilovani zasadne nenakladaji a nebo nepredvaruji!!!    Dry Rub (  koreni )    1/2 hrnku hnedeho cukru  1/4 hrnku soli  1/4 hr. cesnekoveho prasku  1/4 hr. papriky  1 lzicka praskove horcice  1 Lzice chilli prasku  1 Lzice pepre    smichat a dobre vmasirovat do zebirek tak 1/2 hod. pred grilovanim.    Omacka:    1 hrnek kečupu  1/2 hr. tmaveho piva  1 Lzici hnedeho cukru  1 lzicku citronove stavy  1 Lzici octa  1 lzicku  worchestrové  omacky  sul  1 strouzek cesneku  1/4 hr. jemne nakrajene cibule  1 lzice oleje    Na oleji zeskelnatet cibulku, pridat rozetreny cesnek a okamzite pridat ketchup a vse ostatni, nechat pod poklickou jemne bublat 1 hodinu, pridat vodu, je-li to pozdeji moc huste .    Omacku pridavam na zebirka az poslednich 10 minut grilovani a potom po grilovani.    Grilovani musi byt pomale a ne primo nad ohnem, na platek zebirek ( 12 zebirek ) tak 1.5 hodiny. |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na grilovaná žebírka,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Grilovaná žebírka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Grilovaná žebírka
 
 
 | 
    
      | 
 |