|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Carbonnades Flamandes - Vlámský gulášRecept na Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 kg hovězího masa nakrájeného na kostky, 2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky mletého pepře, 2 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 4 střední cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžíce hnědého cukru, 2 lžičky sušené petrželky, 1  bobkový list, 2-3 snítky  tymiánu, 1 sklenička tmavého piva, 1 šálek hovězího vývaru, 1 polévková lžíce octa.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Carbonnades Flamandes - Vlámský gulášRecept na Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš:Na kostky nakrájené maso osolím, opepřím a smíchám s moukou. Na oleji maso opeču do hněda. Přidám za občasného promíchání cibuli, česnek, hnědý cukr, a bylinky. Cibule mi tak uvolní ze dna přípečky, jež mi ochutí a obarví guláš. Přidám pivo a dostatek hovězího vývaru. Přikryji guláš, snížím teplotu a dusím asi 1 a půl hodiny, dokud maso nezměkne. Odstavím z plotny a přidám lžíci octa. Podávám s bramborovými noky.
 
 Poznámka k receptu na Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš:
 Vlámský hovězí guláš, nebo-li carbonnades flamandes, je národní belgický pokrm. Vydatný a vynikající. Belgičané k tomuto guláši podávají zelný salát, pečené brambory, a láhev vína.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: evosheek  (Ivo)                      Datum vložení: 22.01.2013                      Počet porcí: 4 porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      Suroviny: 1 kg hovězího masa nakrájeného na kostky, 2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky mletého pepře, 2 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 4 střední cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžíce hnědého cukru, 2 lžičky sušené petrželky, 1  bobkový list, 2-3 snítky  tymiánu, 1 sklenička tmavého piva, 1 šálek hovězího vývaru, 1 polévková lžíce octa |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na carbonnades flamandes - vlámský guláš,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |