| Recept na Čalamáda mistra kuchařeRecept na Čalamáda mistra kuchaře je zařazen v kategorii zavařeniny.
        K přípravě Čalamáda mistra kuchaře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 1 kg hlavkového zelí   1 kg cibule   1 kg papriky různých barev   1 kg zelených rajčat   může se přidat i chilli paprika     LÁK :   1/2 l octa   1/2 kg cukru   1 bal Deka   olej - do každé sklenice asi tak 1-2 lžíce oleje  namíchat rovnou do zeleniny.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Čalamáda mistra kuchařeRecept na Čalamáda mistra kuchaře:Zeleninu očistit, nakrájet, zamíchat  a nechat 24 hod stát.  Naložit do horkých sterilizovaných sklenic a sterilovat na 85°C asi 20 min.
 
 Poznámka k receptu na Čalamáda mistra kuchaře:
 K receptu nejsou žádné komentáře.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čalamáda mistra kuchaře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Maryla337                      Datum vložení: 17.10.2014                      Počet porcí: asi 8 sklenic                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Zavařeniny 
                      Suroviny: 1 kg hlavkového zelí   1 kg cibule   1 kg papriky různých barev   1 kg zelených rajčat   může se přidat i chilli paprika     LÁK :   1/2 l octa   1/2 kg cukru   1 bal Deka   olej - do každé sklenice asi tak 1-2 lžíce oleje  namíchat rovnou do zeleniny |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čalamáda mistra kuchaře,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čalamáda mistra kuchaře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čalamáda mistra kuchaře
 
 
 | 
    
      | 
 |