|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na CachochbilliRecept na Cachochbilli je zařazen v kategorii drůbeží maso.
        K přípravě Cachochbilli budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 kura o váhe 1500 g rozdelené na 17 dielov, 2 CL soli, 2 CL čerstvo mletého čierneho korenia, 1 CL mletej sladkej červenej papriky, 3 PL masla, 3 veľké cibule, 4 veľké strúčiky cesnaku, 6 PL posekanej petržlenovej vňate, 4 veľké zrelé paradajky, olúpané a pokrájané na plátky, 1 citron pokrájaný na plátky, 4  bobkové listy, 125 ml kvalitného suchého bieleho vína, bylinky na posypanie:  bazalka, koriander, kôpor, 1 PL adžiky.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na CachochbilliRecept na Cachochbilli:Zmiešame soľ, mleté čierne korenie, mletú papriku a v tejto zmesi obalíme diely kuraťa. Na panvici rozohrejeme maslo a kura opečieme. Na dno maslom vymazaného pekáča dáme polovicu na drobno posekanej cibule, na ktorú rozložíme v jednej vrstve opečené kura a pokryjeme ho druhou polovicou cibule. Pokladieme plátkami cesnaku, zastrčíme plátky citronu, bobkové listy a posypeme petržlenovou vňaťou. Pokryjeme plátkami paradajok, pridáme aj šťavu z pasradajok a zalejeme bielym vínom. Prikryté pečieme v trúbe na 180 stupňoch 30-45 minút, až je mäso mäkké a takmer odpadáva od kosti. Odkryjeme, pridáme 1 PL adžiky, posypeme bylinkovou zmesou a necháme tiahnuť ešte 10 minút, aby sa prepojili chute. Necháme vychladnúť a odložíme do druhého dňa do chladničky. Pred podávaním zohrejeme a servírujeme s dusenou ryžou.
 
 Poznámka k receptu na Cachochbilli:
 Zdroj: gruzínsky recept, čachochbilli je známa špecialita vo svete.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cachochbilli, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: pre viac osôb                      Datum vložení: 04.01.2011                      Počet porcí: 1 dávka                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Drůbeží maso 
                      Suroviny: 1 kura o váhe 1500 g rozdelené na 17 dielov, 2 CL soli, 2 CL čerstvo mletého čierneho korenia, 1 CL mletej sladkej červenej papriky, 3 PL masla, 3 veľké cibule, 4 veľké strúčiky cesnaku, 6 PL posekanej petržlenovej vňate, 4 veľké zrelé paradajky, olúpané a pokrájané na plátky, 1 citron pokrájaný na plátky, 4  bobkové listy, 125 ml kvalitného suchého bieleho vína, bylinky na posypanie:  bazalka, koriander, kôpor, 1 PL adžiky |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cachochbilli,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cachochbilli - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cachochbilli
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |