|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Bochánek plněný kokosovým krémemRecept na Bochánek plněný kokosovým krémem je zařazen v kategorii moučníky - kynuté.
        K přípravě Bochánek plněný kokosovým krémem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Na těsto:   500 g hladké mouky,   30 g droždí,   50 g krupicového cukru,   150 ml vlažného mléka,   špetku soli,   250 g majonézy,   1 vejce,   50 g rozpuštěného másla,   1 vejce na potření,     Na drobenku:   30g hrubé mouky,   30 g třtinového cukru,   1 PL strouhaného kokosu,   30g másla,     Na krém:   300 ml mléka,   50 g krupicového cukru,   100 g másla,     180 ml kysané smetany,   250 ml smetany na šlehání,   1 kokosový pudinkový prášek,.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Bochánek plněný kokosovým krémemRecept na Bochánek plněný kokosovým krémem:Z droždí, 1 KL cukru, 1 PL mouky a trošky mléka si připravíme kvásek. Zbylou mouku prosijeme, přidáme cukr, sůl, vejce, majonézu, rozpuštěné máslo, vykynutý kvásek, zbylé mléko. Vypracujeme vláčné těsto, které necháme kynout. Z mouky, cukru, kokosu a másla uděláme drobenku. Z vykynutého těsta si uděláme dva bochánky, které necháme ještě kynout.    Bochánky lehce zploštíme, potřeme vejcem a posypeme drobenkou. Pečeme na 180°C zhruba 30. minut.    Z mléka, cukru, pudinkového prášku uvaříme hustý krém. Za občasného míchání necháme zchladnot. Vychladlý krém vyšleháme s máslem. Vmícháme zakysanou smetanu a ušlehanou šlehačku.   Vychladlé bochánky prokrojíme, naplníme kokosovým krémem. V chladnu necháme ztuhnout.
 
 Poznámka k receptu na Bochánek plněný kokosovým krémem:
 Zdroj časopis Tina-upraveno.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bochánek plněný kokosovým krémem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: suslajda  (Hana)                      Datum vložení: 02.04.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Kynuté 
                      Suroviny: Na těsto:   500 g hladké mouky,   30 g droždí,   50 g krupicového cukru,   150 ml vlažného mléka,   špetku soli,   250 g majonézy,   1 vejce,   50 g rozpuštěného másla,   1 vejce na potření,     Na drobenku:   30g hrubé mouky,   30 g třtinového cukru,   1 PL strouhaného kokosu,   30g másla,     Na krém:   300 ml mléka,   50 g krupicového cukru,   100 g másla,     180 ml kysané smetany,   250 ml smetany na šlehání,   1 kokosový pudinkový prášek, |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bochánek plněný kokosovým krémem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bochánek plněný kokosovým krémem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bochánek plněný kokosovým krémem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |