|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Banánovo - jogurtový dortRecept na Banánovo - jogurtový dort je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
        K přípravě Banánovo - jogurtový dort budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 100g hladké mouky, 1/2 kypř.prášku, 25g kakaa, 100g mouč.cukru, 2vejce, 100g rozpuštěné Hery, 4pl lžíce vody,        NÁPLŇ : 2banány, 500ml smetany ke šlehání, 500g bílého jogurtu, 40g moučk.cukru, 50g strouhané čokolády nebo čokoládové rýže, 1 želatinový ztužovač za studena, 100ml vlažné vody.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Banánovo - jogurtový dortRecept na Banánovo - jogurtový dort:Dno dortové formy vyložíme papírem na pečení. Mouku smícháme s kypřícím práškem, kakaem a cukrem. Přidáme vejce, vodu a roztopenou Heru a pořádně promícháme. Trochu hustší těsto rozprostřeme na dno formy a pečeme v předehřáté troubě asi 20min. Dáme vychladit.  Ná náplň si ušleháme šlehačku, v jiné misce smícháme jogurt a cukr a přidáme želatinový ztužovač, připravený podle návodu, a nakonec vmícháme šlehačku a čokoládovou rýži.  Banány nakrájíme na kolečka a poklademe na korpus. Zalijeme náplní a dáme do lednice vychladit.  Před podáváním posypeme čokoládovou rýží a kousky čokolády.
 
 Poznámka k receptu na Banánovo - jogurtový dort:
 vynikající. Manžel řekl, nejlepší jaký jsem kdy dělala
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Banánovo - jogurtový dort, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: mischelinka  (Kamila Michalikova)                      Datum vložení: 20.08.2012                      Počet porcí: dortová forma 26cm                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry 
                      Suroviny: 100g hladké mouky, 1/2 kypř.prášku, 25g kakaa, 100g mouč.cukru, 2vejce, 100g rozpuštěné Hery, 4pl lžíce vody,        NÁPLŇ : 2banány, 500ml smetany ke šlehání, 500g bílého jogurtu, 40g moučk.cukru, 50g strouhané čokolády nebo čokoládové rýže, 1 želatinový ztužovač za studena, 100ml vlažné vody |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na banánovo - jogurtový dort,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Banánovo - jogurtový dort - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Banánovo - jogurtový dort
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |