|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pečené vepřové ocásky ve vinné  marinádě  se špenátemRecept na Pečené vepřové ocásky ve vinné  marinádě  se špenátem je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Pečené vepřové ocásky ve vinné  marinádě  se špenátem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1800 g vepřových ocásků    Na marinádu :    2 jarní cibulky i s natí    uzená sypká paprika    6 stroužků česneku, petrželová nať    150 ml řepkového oleje    čerstvá majoránka    400-500 ml červeného vína nebo piva    sůl, pepř, vývar.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pečené vepřové ocásky ve vinné  marinádě  se špenátemRecept na Pečené vepřové ocásky ve vinné  marinádě  se špenátem:Vepřové ocásky omyjeme. Smícháme petrželovou nať, prolisovaný česnek, nasekanou jarní cibulku i s natí, červené víno, olej, čerstvě promnutou majoránku, pepř, sůl a uzenou papriku. Vše dobře promícháme. V této marinádě ocásky z obou stran potřeme a necháme naložené nejlépe přes noc. Takto uleželé ocásky vložíme druhý den na plech, posypeme drceným kmínem a pečeme v troubě doměkka. Podléváme vývarem a vínem. Upečené ocásky podáváme s pečeným bramborem a se špenátem nebo jen s pečivem.
 
 Poznámka k receptu na Pečené vepřové ocásky ve vinné  marinádě  se špenátem:
 Maso z vepřových ocásků je velmi křehké a špenát je můj favorit a pečené brambory je moje krásná vzpomínka na dětství. Dohromady to bude velmi chutné
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečené vepřové ocásky ve vinné  marinádě  se špenátem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: varilamyskakasicku  (Ivka)                      Datum vložení: 18.09.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: 1800 g vepřových ocásků    Na marinádu :    2 jarní cibulky i s natí    uzená sypká paprika    6 stroužků česneku, petrželová nať    150 ml řepkového oleje    čerstvá majoránka    400-500 ml červeného vína nebo piva    sůl, pepř, vývar |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečené vepřové ocásky ve vinné  marinádě  se špenátem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečené vepřové ocásky ve vinné  marinádě  se špenátem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečené vepřové ocásky ve vinné  marinádě  se špenátem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |