| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Měšce z vepřového masa s klobásou
        Recept na Měšce z vepřového masa s klobásou je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Měšce z vepřového masa s klobásou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          Větší vepřové plátky z kýty dle počtu porcí, sůl, mletý pepř, hořčice, trochu oleje, 1 střední cibule,  polovinu klobásy na porci a libovolná náplň. Použila jsem kousek slaniny, sterilované okurky, vejce, sůl, mletý pepř. Pokud budeme dělat šťávu, tak trochu hladké mouky..       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Měšce z vepřového masa s klobásou
      Recept na Měšce z vepřového masa s klobásou: Vepřové plátky rozklepeme co jak nejvíce do šířky, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Do středu dáme hromádku nádivky, tu si připravíme tak, že slaninu nakrájenou na drobné kostky vyškvaříme, přidáme na kostky nakrájené sterilované okurky, chvíli restujeme, vklepneme vejce, přidáme sůl a pepř a za stálého míchání necháme srazit a mírně prochladnou. Na tuto směsku dáme polovinu klobásy řezem dolů, nahoře nakrojenou jako při opékaní na ohni a kolem pevně svážeme provázkem. Na dno hlubšího pekáčku nebo kastrólu dáme trochu oleje, cibuli nakrájenou nahrubo, vložíme měšce, přidáme trochu vody, přiklopíme víkem! a vložíme do předehřáté trouby. Ke konci přípravy viko odkryjeme a měšce dopečeme, ale je dobré překrýt klobásy shora  kouskem alobalu, opravdu se rády ty konečky připalují. Pokud se to stane, tak je musíme před podáváním trochu odstřihnout :-)) , ale stačí to jen uhlídat. Můžeme použít jen výpek, nebo měšce vyjmout a výpek zahustit trochou mouky a máme šťávu, kterou dobře provaříme a nakonec procedíme. Z měšců odstraníme provázek a podáváme. Já měla vařené brambory a velkou zeleninovou oblohu.
  Poznámka k receptu na Měšce z vepřového masa s klobásou: Doprostřed měšců si náplň zvolíme jakou máme rádi, může to být i mleté maso. Dobrou zkušenost při přípravě mám s římským hrncem, kdy jdou přidat i brambory nakrájené na větší kostky a máme hotový celý oběd v jednom hrnci. Místo kýty jde použít i vykostěná kotletka, kdy při krájení jeden plátek nedokrojíme a druhý ano a pak rozevřeme a rozklepeme do šířky.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Měšce z vepřového masa s klobásou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Merylas                      
 - Datum vložení: 10.03.2009                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      
 - Suroviny: Větší vepřové plátky z kýty dle počtu porcí, sůl, mletý pepř, hořčice, trochu oleje, 1 střední cibule,  polovinu klobásy na porci a libovolná náplň. Použila jsem kousek slaniny, sterilované okurky, vejce, sůl, mletý pepř. Pokud budeme dělat šťávu, tak trochu hladké mouky.
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na měšce z vepřového masa s klobásou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Měšce z vepřového masa s klobásou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Měšce z vepřového masa s klobásou
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |