| Recept na JablkovecRecept na Jablkovec je zařazen v kategorii moučníky - ostatní.
        K přípravě Jablkovec budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 Těsto:  45dkg polohrubé mouky  45 dkg nastrouhaných jablek  30 dkg cukru  3 celá vejce  2 lžíce kakaa  12 dkg rozpuštěného másla  2 prášky do pečiva  mléko podle potřeby      Poleva:  15 dkg moučkového cukru  4 dkg másla  1 lžíce kakaa  2 lžíce horké vody.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na JablkovecRecept na Jablkovec:Všechny suroviny smícháme dohromady ,těsto nalejeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme ve středně teplé troubě.Ještě horkou buchtu polejeme čokoládovou polevou.    Na polevu ze všech surovin vymícháme hladkou čokoládu a nalejeme jí na horkou buchtu.
 
 Poznámka k receptu na Jablkovec:
 K receptu nejsou žádné komentáře.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jablkovec, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: IvanaS  (Ivana Soldánová)                      Datum vložení: 31.03.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Ostatní 
                      Suroviny: Těsto:  45dkg polohrubé mouky  45 dkg nastrouhaných jablek  30 dkg cukru  3 celá vejce  2 lžíce kakaa  12 dkg rozpuštěného másla  2 prášky do pečiva  mléko podle potřeby      Poleva:  15 dkg moučkového cukru  4 dkg másla  1 lžíce kakaa  2 lžíce horké vody |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jablkovec,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jablkovec - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jablkovec
 
 
 | 
    
      | 
 |