|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivemRecept na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem je zařazen v kategorii těstoviny.
        K přípravě Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Sáček(500 g)širokých nudlí, 500 g uzeného bůčku, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, kus nivy, pár žampionů(nebo4 vejce, 100 ml 30% smetany, 200 ml uzeného vývaru v kterém jsme povařili maso, 2 lžíce majoránky, 2 lžíce pažitky, 2 lžíce medvědího česneku(kdo ho nemá dá 1 strouzek česneku navíc,trochu oleje, pepř, sůl..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivemRecept na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem:Nudle si uvaříme podle návodu na sáčku. Do pekáčku v kterém budeme zapékat si dáme trochu oleje, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, necháme osmažit, pak přidáme povařený uzený bůček, který nakrájíme na menší kostičky, přidáme majoránku, pažitku, medvědí česnek, pepř, na plátky nakrájené žampiony, chvilku restujeme a promícháme, dáme uvařené, scezené nudle, opět důkladně promícháme, zalijeme vývarem z masa a osolíme jak je třeba. Zapneme si troubu a než se rozehřeje rozšleháme si vajíčka a nastrouhanou nivu ve smetaně a zalijeme celou vrchní plochu nudlí, pak už jen 20 minut zapečeme.
 
 Poznámka k receptu na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem:
 Dneska se mi vybavilo, že v zapečených těstovinách je dobrá majoránka a už to jelo jedno po druhém a bylo hotovo a protože použijeme jen 200 ml vývaru z masa, tak z ostatního je výborná uzená polévka!
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Bibinka  (Janinka)                      Datum vložení: 18.02.2011                      Počet porcí: 6                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Těstoviny 
                      Suroviny: Sáček(500 g)širokých nudlí, 500 g uzeného bůčku, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, kus nivy, pár žampionů(nebo4 vejce, 100 ml 30% smetany, 200 ml uzeného vývaru v kterém jsme povařili maso, 2 lžíce majoránky, 2 lžíce pažitky, 2 lžíce medvědího česneku(kdo ho nemá dá 1 strouzek česneku navíc,trochu oleje, pepř, sůl. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené nudle s masem, majoránkou, žampiony a smetanovo-nivovým přelivem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |