| Recept na Vydatná řepaRecept na Vydatná řepa je zařazen v kategorii saláty.
        K přípravě Vydatná řepa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 3 menší červené řepy  hrst vlašských ořechů  hrst sušených švestek  lžíce citronové sťávy    zálivka:  250 ml vody  3 lžičky moučkového cukru  2 lžičky soli  lžíce octa  2 lžíce oliv.oleje.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Vydatná řepaRecept na Vydatná řepa:Bulvy červené řepy uvaříme do měkka  (cca 1,5hod). Po vytažení a jejich vychládnutí nastrouháme na hrubším struhadle a pokapeme citronem. Přidáme nasekané a spařené vlašské ořechy a spařené nakrájené sušené švestky. Zalijeme zálivkou, zamícháme a nakonec přidáme olivový olej. Pořádně zamícháme a necháme uležet.
 
 Poznámka k receptu na Vydatná řepa:
 Pro nás je to snad nejlepší receptík na červenou řepu, který jsem kdy vyzkoušela .-)Jednoduché a zdravé. Dobrou chuť !
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vydatná řepa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Sabinka  (Sabina)                      Datum vložení: 06.10.2010                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Saláty 
                      Suroviny: 3 menší červené řepy  hrst vlašských ořechů  hrst sušených švestek  lžíce citronové sťávy    zálivka:  250 ml vody  3 lžičky moučkového cukru  2 lžičky soli  lžíce octa  2 lžíce oliv.oleje |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vydatná řepa,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vydatná řepa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vydatná řepa
 
 
 | 
    
      | 
 |