Recept na Tuňák grilovaný "po francouzsku"
        Recept na Tuňák grilovaný "po francouzsku" je zařazen v kategorii grilování.
        K přípravě Tuňák grilovaný "po francouzsku" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          4 steaky z tuňáka (cca po 200g)    Francouzská marináda:   100 g másla   75 ml bílého suchého vína   2 polévkové lžíce čerstvých tymiánových lístků   1 polévková lžíce hrubozrnné hořčice   mořská sůl   čerstvě mletý pepř.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Tuňák grilovaný "po francouzsku"
      Recept na Tuňák grilovaný "po francouzsku": Nejdříve si připravíme marinádu.  Máslo přepustíme a smícháme se všemi přísadami.  Do marinády naložíme steaky z tuňáka. Marinujeme minimálně 1 hodinu - čím déle, tím lépe.  Před přípravou jen necháme okapat - neosušujeme a dáme na rozehřátý gril. Grilujeme asi 2 minuty z každé strany. Steak by neměl být úplně propečený - pak je suchý.
  Poznámka k receptu na Tuňák grilovaný "po francouzsku": Já měl jako přílohu smažené bramborové mřížky a grilovanou slaninu.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tuňák grilovaný "po francouzsku", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Dooga                      
 - Datum vložení: 04.10.2013                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Grilování 
                      
 - Suroviny: 4 steaky z tuňáka (cca po 200g)    Francouzská marináda:   100 g másla   75 ml bílého suchého vína   2 polévkové lžíce čerstvých tymiánových lístků   1 polévková lžíce hrubozrnné hořčice   mořská sůl   čerstvě mletý pepř
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tuňák grilovaný "po francouzsku",
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tuňák grilovaný "po francouzsku" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tuňák grilovaný "po francouzsku"
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |