|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Rybí perkeltRecept na Rybí perkelt je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Rybí perkelt budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 250 - 300 g rybího masa - z kapra nebo jiné sladkovodní ryby, já měla  jen pangase, sůl, čerstvě mletý pepř, 1 lžička mleté papriky - 5g, 30 - 50 g uzené slaniny + asi necelá lžíce  oleje, 1 větší cibule - 100 g, 1 velká paprika - 100 g č.v., 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku - 30g,.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Rybí perkeltRecept na Rybí perkelt:Rybí maso nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Cibuli a papriku nakrájíme na půlkolečka a slaninu na drobné kostky. Slaninu částečně rozškvaříme, přidáme trošku oleje, necháme jen velmi krátce zpěnit mletou papriku, ihned přidáme maso, promícháme a přidáme nakrájenou cibuli, papriku, rajský protlak a zalijeme malým množstvím vody. Pozvolna dusíme, velmi opatrně mícháme, spíš jen pohybujeme pánvičkou. Pokud je třeba, přidáme malé množství vody a podle potřeby dosolíme.  Doporučená příloha jsou těstoviny nebo noky, já ale měla brambory.   Místo čerstvé papriky a protlaku můžeme použít lečo. Dělala jsem na pánvi  wok, toto jídlo bych spíš měla zařadit jako minutkové. Příprava je velmi rychlá.
 
 Poznámka k receptu na Rybí perkelt:
 Inspiraci jsem čerpala v kuchařce od Čiriny. Je to má oblíbená.  Čirina ale postupuje malinko jinak, na oleji osmahne slaninu, dá nakrájenou cibuli, papriku, rajčatový protlak, červenou mletou papriku, zamíchá, přidá rybí maso a zalije troškou vody. Takže bude možný i tento postup.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí perkelt, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Merylas                      Datum vložení: 24.11.2010                      Počet porcí: 2                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: 250 - 300 g rybího masa - z kapra nebo jiné sladkovodní ryby, já měla  jen pangase, sůl, čerstvě mletý pepř, 1 lžička mleté papriky - 5g, 30 - 50 g uzené slaniny + asi necelá lžíce  oleje, 1 větší cibule - 100 g, 1 velká paprika - 100 g č.v., 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku - 30g, |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí perkelt,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí perkelt - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí perkelt
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |