|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Zavařené vepřové ve vlastní šťávěRecept na Zavařené vepřové ve vlastní šťávě je zařazen v kategorii zavařeniny.
        K přípravě Zavařené vepřové ve vlastní šťávě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 2 kila bůčku  2,4 dkg soli Praganda(komu vadí Praganda, dá obyčejnou sůl, protože dle recenzí Pragandu může dát jen vůl:-)).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Zavařené vepřové ve vlastní šťávěRecept na Zavařené vepřové ve vlastní šťávě:Syrové maso nakrájet na kostky, smíchat v misce se solí Praganda. Napěchovat do sklenic 3 cm pod okraj, uzavřít víčkem. Dát do hrnce s horkou vodou, voda má sahat přes víčko. Vařit 2 hodiny, odpařenou vodu dolívat. Druhý den povařit ještě 1 hodinu. Toto maso jsem vyzkoušela, protože jsem si myslela, že bude chutnat  jako vepřová konzerva a že maso bude tak měkké a sypké. Takto zavařené maso je jistě výborné, ale jako konzerva vepřového nechutná, chutná spíše jako pečený bůček. Je velmi měkké, ale rozhodně ne rozsýpající se. Proto ti, kteří od něj očekávají konzervu jako já, budou zklamáni.
 
 Poznámka k receptu na Zavařené vepřové ve vlastní šťávě:
 Koloděj:souhlasím domácí je domácí a bez pragandy chemie pryč
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zavařené vepřové ve vlastní šťávě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: rimanka                      Datum vložení: 28.11.2010                      Počet porcí: 3 sklenice                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Zavařeniny 
                      Suroviny: 2 kila bůčku  2,4 dkg soli Praganda(komu vadí Praganda, dá obyčejnou sůl, protože dle recenzí Pragandu může dát jen vůl:-)) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zavařené vepřové ve vlastní šťávě,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zavařené vepřové ve vlastní šťávě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zavařené vepřové ve vlastní šťávě
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |