|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Vepřový jazyk v pikantní omáčceRecept na Vepřový jazyk v pikantní omáčce je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
        K přípravě Vepřový jazyk v pikantní omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 2 vepřové jazyky  1 menší mladá cuketa  5 půlek sušených rajčat v oleji  3 lžíce oleje z rajčat  ½ větší cibule/nebo 1 malá  150 ml červeného Merlotu  oříšek povoleného másla+lžíce hladké mouky  sůl,mletý pepř na dochucení  na vývar k jazykům budeme pořebovat  kousek mrkve,celeru,,bobkový list a pár kuliček pepře(může být i pár snítek libečku).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Vepřový jazyk v pikantní omáčceRecept na Vepřový jazyk v pikantní omáčce:Vepřové jazyky uvaříme společně s kouskem mrkve, cibule, celeru a koření, jak jsme zvyklí při vaření obyčejného vývaru z masa, či kostí(skeletu)  Ochladíme ve studené vodě, sloupneme a nakrájíme na širší plátky.  Na oleji z rajčat orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nadrobno nakrájená rajčata a cuketu nakrájenou na drobné kostičky. Vše podlijeme vínem a přidáme máslo, které jsme si umíchali s moukou. Do této směsi přidáme nakrájené jazyky a necháme na slabém plameni pod pokličkou vařit cca 10minut. Dle potřeby dochutíme solí, pepřem a můžeme podávat.  Jako příloha se nejlépe hodí rýže, jinak dle vlastní chuti.
 
 Poznámka k receptu na Vepřový jazyk v pikantní omáčce:
 Je to hrůza, vymýšlet jídlo pro“ rukama makajícího“chlapa:-) Zatím se daří a bylo to jedlé, Na fotce přidávám vzorek a pokud se bude líbit, tak budu ráda, když někdo vyzkouší.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový jazyk v pikantní omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Anna Kocikova  (Drahuš)                      Datum vložení: 16.09.2013                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností 
                      Suroviny: 2 vepřové jazyky  1 menší mladá cuketa  5 půlek sušených rajčat v oleji  3 lžíce oleje z rajčat  ½ větší cibule/nebo 1 malá  150 ml červeného Merlotu  oříšek povoleného másla+lžíce hladké mouky  sůl,mletý pepř na dochucení  na vývar k jazykům budeme pořebovat  kousek mrkve,celeru,,bobkový list a pár kuliček pepře(může být i pár snítek libečku) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový jazyk v pikantní omáčce,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový jazyk v pikantní omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový jazyk v pikantní omáčce
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |