| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku
        Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
        K přípravě Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          600 g vepřového srdce  150 g gazdovské,nebo jiné slaniny  1 lžíce oleje  1 cibule  1 masitá paprika  2 rajčata  3 stroužky česneku  1 lžíce sladké mleté papriky/pokud máme,můžeme použít uzenou  1 lžička celého kmínu  snítka čerstvého libečku/lze vynechat  sůl,mletý pepř  na záklechtku 1 lžíce hladké mouky rozmíchaná ve 200ml studené vody.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku
      Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku: Srdíčko opláchneme, zbavíme tučných částí a nakrájíme na nudličky.  Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vařící vodou a sloupneme supku. Rajčata nakrájíme na kostičky, papriku na proužky a cibuli nadrobno. Česnek prolisujeme a odložíme na později.  Slaninu nakrájíme na úzké nudličky a společně s cibulí a kmínem dáme do hrnce na lžíci oleje na 4minuty orestovat.  Přidáme nakrájené srdíčko, prudce osmahneme a až se srdíčko zatáhne, zasypeme paprikou. Rychle promícháme, přidáme rajčata, papriku a libeček. Mírně osolíme, opepříme a zalijeme 350ml horké vody. Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu pod tlakem vaříme 40minut.   Poté hrnec ochladíme, otevřeme, přidáme česnek a vmícháme připravenou záklechtu.  Slabým varem bez pokličky a za občasného promíchání provařujeme 10minut.   Podle potřeby dochutíme a podáváme s rýží, nebo vařeným bramborem.
  Poznámka k receptu na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku: anavi17:Je pravda,že každý papiňák nepoužívá,ale vážně není problém srdíčko dusit i v kastrolu.Jen to bude trvat cca o hodinu dýl a budeš muset občas obsah hrnce promíchat a dolít tekutinuDěkuji,že sis rcp přečetla  Špagetko,Terezko-děkuji za reakci a odpověď      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Anna Kocikova  (Drahuš)                      
 - Datum vložení: 31.07.2014                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností 
                      
 - Suroviny: 600 g vepřového srdce  150 g gazdovské,nebo jiné slaniny  1 lžíce oleje  1 cibule  1 masitá paprika  2 rajčata  3 stroužky česneku  1 lžíce sladké mleté papriky/pokud máme,můžeme použít uzenou  1 lžička celého kmínu  snítka čerstvého libečku/lze vynechat  sůl,mletý pepř  na záklechtku 1 lžíce hladké mouky rozmíchaná ve 200ml studené vody
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |