|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Vepřová panenka s cibulovým zelímRecept na Vepřová panenka s cibulovým zelím je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Vepřová panenka s cibulovým zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Bramobry  Olej  sůl  pepř   koření na brambory dle chuti  máslo    1 velká cibule / na osobu  cca 1 dcl červeného vína (2cibule)  cca 2 lžíce cukr krystal    Vepřová panenka  cca 3-4 plátky slaniny (záleží na velikosti panneky).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Vepřová panenka s cibulovým zelímRecept na Vepřová panenka s cibulovým zelím:Brambory:  Brambory omyjeme, nakrájíme, dáme na vymazaný plech, potřeme olejem a ochutíme kořením. Pečeme cca 50-60 minut na 160 stupňů (záleží na bramobrách)    Zelí:  Cibuli nakrájíme a dáme do kastrůlku restovat na másle, ke konci přidáme víno, necháme vypařit alkohol, přidáme cukr a ještě chvíli restujeme    Panenka:  Panenku omyjeme, osolíme,opepříme a potřeme olejem, vše na obou stranách. Zabalíme do slaniny a prudce orestujeme na všech stranách. Potom dáme do trouby cca na 160-170 stupňů na 20-25 minut. (Záleží na troubě, hlavně maso nepřesušit!)
 
 Poznámka k receptu na Vepřová panenka s cibulovým zelím:
 danka: Omlouvám se Vám Danko, pokud Vám ta gramáž chybí. Bohužel, dělala jsem to od oka a myslím,že jí není zase tak potřeba. Brambor tolik, kolik sníte, zelí jsem psala, že cca 1 velká cibule/na osobu, panenky kolik chceme a slaniny podle toho, kolik použijeme masa. Víno a cukr jsem dělala od oka..
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová panenka s cibulovým zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Monikiska                      Datum vložení: 21.04.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: Bramobry  Olej  sůl  pepř   koření na brambory dle chuti  máslo    1 velká cibule / na osobu  cca 1 dcl červeného vína (2cibule)  cca 2 lžíce cukr krystal    Vepřová panenka  cca 3-4 plátky slaniny (záleží na velikosti panneky) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová panenka s cibulovým zelím,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová panenka s cibulovým zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová panenka s cibulovým zelím
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |