| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku
        Recept na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
        K přípravě Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          1 kg vepřových jater  česnekový bok nakrájený na tenké plátky/cca 20-25dkg  drcený barevný pepř  plnotučná hořčice  čerstvá zelená petrželka-lístky i se stonkem  silnější párátka  dále budeme potřebovat  1 lžíci oleje  1 menší cibuli nakrájenou na tenké půlměsíčky  2 stroužky česneku nakrájeného na tenké plátky  5 plátků česnekového boku nakrájeného na drobné nudličky  3 lžíce worcesterové omáčky  2 lžíce sojové omáčky  2 prolisované stroužky česneku  plátek másla 1cm silný  voda na podlití  sůl na dochucení.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku
      Recept na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku: Játra opláchneme a osušíme. Odkrojíme nízké okraje a ty vyšší části nakrájíme na plátky cca 2cm široké.  Na jednu porci počítáme 3-4plátky.   Každý plátek z obou stran zlehka okořeníme pepřem.  Na pracovní plochu dáme 1plátek česnekového boku, potřeme hořčicí a položíme snítku petrželky. Na okraj takto připraveného bobu položíme 1plátek jater, zavineme do závitku a konec boku zajistíme uprostřed 1párátkem.  Ve větší pánvi na rozehřátý olej dáme na 4minuty restovat nakrájený bok společně s cibulí a česnekem. Poté vše odhrneme ke straně pánve, na  pánev vedle sebe položíme závitky a prudce ze všech stran opečeme. Jakmile začnou závitky zlátnout, podlijeme malým množstvím vody a promícháme.  Plamen ubereme na minimum a přikryté poklicí dusíme 10minut. Těsně před dokončením přidáme obě omáčky, máslo, prolisovaný česnek, podle potřeby malinko vody a necháme přejít varem.  Na talíři dochutíme solí a podáváme s bramborem, nebo s pečivem.
  Poznámka k receptu na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku: Ze zbytku jater můžeme udělat játrové knedlíčky, guláš, kostky, nebo nudličky na zelenině. Záleží, jaké množství jater zbude. Nebo je dáme zamrazit a použijeme později.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: individuálně                      
 - Datum vložení: 11.02.2015                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností 
                      
 - Suroviny: 1 kg vepřových jater  česnekový bok nakrájený na tenké plátky/cca 20-25dkg  drcený barevný pepř  plnotučná hořčice  čerstvá zelená petrželka-lístky i se stonkem  silnější párátka  dále budeme potřebovat  1 lžíci oleje  1 menší cibuli nakrájenou na tenké půlměsíčky  2 stroužky česneku nakrájeného na tenké plátky  5 plátků česnekového boku nakrájeného na drobné nudličky  3 lžíce worcesterové omáčky  2 lžíce sojové omáčky  2 prolisované stroužky česneku  plátek másla 1cm silný  voda na podlití  sůl na dochucení
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |