Recept na Špaldový podmáslový chléb
        Recept na Špaldový podmáslový chléb je zařazen v kategorii domácí pekárna.
        K přípravě Špaldový podmáslový chléb budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          500 ml podmáslí  2 lžíce oleje  2 a půl lžičky soli   1 a čtvrt lžičky cukru   200 g pšeničné celozrnné mouky  250 g špaldové mouky  175 g žitné chlebové mouky  2 lžičky kmínu  1 a čtvrt lžičky sušeného droždí    1 lžíce pšeničných otrub  2 lžíce semínek /slunečnice, dýně, sezam/.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Špaldový podmáslový chléb
      Recept na Špaldový podmáslový chléb: Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny. Zapneme program celozrnný, velký, kůrka střední  Po zvukovém signálu přidáme semínka
  Poznámka k receptu na Špaldový podmáslový chléb: Pekla jsem v Eta Harmony. Kdo máte malou pekárnu, tak si upravte váhu, aby se vám to vešlo do té vaší.  Chlebík vydrží dlouho vláčný a měkký  Zdroj : Maminčiny recepty      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špaldový podmáslový chléb, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Zdenka1                      
 - Datum vložení: 16.06.2010                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Domácí pekárna 
                      
 - Suroviny: 500 ml podmáslí  2 lžíce oleje  2 a půl lžičky soli   1 a čtvrt lžičky cukru   200 g pšeničné celozrnné mouky  250 g špaldové mouky  175 g žitné chlebové mouky  2 lžičky kmínu  1 a čtvrt lžičky sušeného droždí    1 lžíce pšeničných otrub  2 lžíce semínek /slunečnice, dýně, sezam/
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špaldový podmáslový chléb,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špaldový podmáslový chléb - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špaldový podmáslový chléb
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |