|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Rychlé ostřejší americké bramboryRecept na Rychlé ostřejší americké brambory je zařazen v kategorii přílohy.
        K přípravě Rychlé ostřejší americké brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 kilogram brambor  50 gramů sádla  slunečnicový olej  1 lžíce  koření na americké brambory  7 kuliček pepře  sůl  kmín.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Rychlé ostřejší americké bramboryRecept na Rychlé ostřejší americké brambory:Brambory pečlivě omyjeme (ale neloupeme) a pokud jsou menší, tak je nakrájíme na čtvrtky. Pokud jsou větší, tak na osminky. Celkově se snažíme mít přibližně stejnou velikost nakrájených brambor. Zalijeme vodou, necháme minutu, poté vodu vyměníme a dáme je pod pokličkou vařit do vody s kmínem. Když voda začne vřít, osolíme je větší špetkou, stáhneme pokličku a vaříme do téměř měkka.    Po přibližně deseti minutách vaření si začneme rozpalovat na plno troubu (u dnes nejčastějších elektrik je to na 250 stupňů) a jemně si olejem pomažeme plech - stačí jen rovnoměrná vrstva po celém povrchu, nemusí tam být rybníčky. Ve chvíli kdy jsou brambory skoro uvařené - nesmí být úplně měkké nebo nedej bože se rozpadat, bezpečnější je mít tvrdší, slijeme vodu, dáme na ně sádlo, posypeme je kořením na americké brambory a čerstvě nadrceným pepřem a opatrně promícháme tak, aby se koření dostalo ke všem bramborám. Pokud by byly příliš měkké, tak se nám rozpadnou.     Erteple rozložíme na plech, tak aby se pokud možno k sobě moc netulily, dáme je do rozpálené trouby a začneme si připravovat stůl. Ve chvíli, kdy uvidíme, že se začínají chytat, měly by být ideálně hotové. Podáváme jako přílohu a nebo zobeme jen tak s nějakou majonézovou omáčkou nebo kečupem
 
 Poznámka k receptu na Rychlé ostřejší americké brambory:
 super recept, dneska vyzkoušeno
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rychlé ostřejší americké brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: medmic                      Datum vložení: 30.10.2012                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Přílohy 
                      Suroviny: 1 kilogram brambor  50 gramů sádla  slunečnicový olej  1 lžíce  koření na americké brambory  7 kuliček pepře  sůl  kmín |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rychlé ostřejší americké brambory,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rychlé ostřejší americké brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rychlé ostřejší americké brambory
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |