|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Rohlíčky s čokoládovou náplníRecept na Rohlíčky s čokoládovou náplní je zařazen v kategorii moučníky - drobné pečivo - kynuté.
        K přípravě Rohlíčky s čokoládovou náplní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Cesto: polohruba múka asi 0,5 - 0,6kg (ja všetko robím od oka, tak že množstva su iba orientačne), kvasnice 1 kocka (42gr.), mlieko 3,5 - 4 dcl., cukor kryštalový 100 - 150gr., olej 2 dcl, vajcia 2 - 3ks., vanilkový cukor, soľ, citronová kôra podľa chuti.    Naplň: čokoladová natierka 400gr. (nutella, nugeta a t.d.).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Rohlíčky s čokoládovou náplníRecept na Rohlíčky s čokoládovou náplní:Pripraviť kysnute cesto, aby bolo vlačne a ľahko sa odlepovalo od stien misky a od ruk. Nechať 2-krat vykysnuť v teplom mieste, rozdeliť cesto na 4 bochniky, každý bochnik vyvaľkať do kruhu.    Každý kruh rozdeliť na 8 trojuholnikov. Na široký koniec dať čajovu lyžičku čokolady,dobre zabaliť(aby naplň pri pečení ne vytekla), zrolovať do rohlička. Pripravene rohličky nechať ešte 15 -20 minut kysnuť na plechu, potrieť vajičkom , upiecť pri teplote 170 -180°C asi 15 minut (pečenie si každa prispôsobi svojej rúre, každa rúra pečie inak).
 
 Poznámka k receptu na Rohlíčky s čokoládovou náplní:
 Su veľmi chutne, u nas doma nevydržia ani do večera! Vyskušajte!
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rohlíčky s čokoládovou náplní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: pre celu rodinu                      Datum vložení: 06.06.2010                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Drobné pečivo - Kynuté 
                      Suroviny: Cesto: polohruba múka asi 0,5 - 0,6kg (ja všetko robím od oka, tak že množstva su iba orientačne), kvasnice 1 kocka (42gr.), mlieko 3,5 - 4 dcl., cukor kryštalový 100 - 150gr., olej 2 dcl, vajcia 2 - 3ks., vanilkový cukor, soľ, citronová kôra podľa chuti.    Naplň: čokoladová natierka 400gr. (nutella, nugeta a t.d.) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rohlíčky s čokoládovou náplní,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rohlíčky s čokoládovou náplní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rohlíčky s čokoládovou náplní
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |