| Recept na Lančmít (luncheon meat) v alobaluRecept na Lančmít (luncheon meat) v alobalu je zařazen v kategorii jiné maso.
        K přípravě Lančmít (luncheon meat) v alobalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 1 balení lančmítu (luncheon meat)  100g anglické slaniny   100g žampiónů   dle chuti soli a pepře   2 lžíce kečup.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Lančmít (luncheon meat) v alobaluRecept na Lančmít (luncheon meat) v alobalu:Lančmít nakrájejna 1,5 – 2 cm cm silné plátky, polož na alobal, prolož nudličkami pokrájené slaniny a pokrájenými žampióny. Osol, opepři, zakapej kečupem a zabal. Peč v troubě  (180°C)asi 25 minut.   Podávej s chlebem nebo bramborami
 
 Poznámka k receptu na Lančmít (luncheon meat) v alobalu:
 Přidej něco zeleniny na talíř (pokrájená rajčata,pórek, papriky a pod.) ať se i oko poměje.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lančmít (luncheon meat) v alobalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Paprika                      Datum vložení: 02.10.2009                      Počet porcí: 2                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Jiné maso 
                      Suroviny: 1 balení lančmítu (luncheon meat)  100g anglické slaniny   100g žampiónů   dle chuti soli a pepře   2 lžíce kečup |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lančmít (luncheon meat) v alobalu,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lančmít (luncheon meat) v alobalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lančmít (luncheon meat) v alobalu
 
 
 | 
    
      | 
 |