|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Kuřecí perkelt (dle mého)Recept na Kuřecí perkelt (dle mého) je zařazen v kategorii omáčky.
        K přípravě Kuřecí perkelt (dle mého) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 kuřecí prso nebo stehenní plátek  1 cibule  1 lžíce oleje  2 vetší rajčata  2 lžíce protlaku  1 slepičí bujon   sladká paprika  hladká mouka  2 vrchovaté lžíce zakysané smetany.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Kuřecí perkelt (dle mého)Recept na Kuřecí perkelt (dle mého):Cibulku pokrájíme na drobno a dáme osmahnout, přidáme maso pokrájené na kousky.  Zaprášíme paprikou a hladkou moukou, promícháme a podlijeme vodou.  Přidáme bujon, protlak a pokrájená rajčata (spařená horkou vodou a oloupaná), necháme dusit do měkka.  Zakysanou smetanu dáme do misky, do smetany přidáme trochu omáčky a pečlivě rozmícháme (děláme to proto, aby se smetana v omáčce nesrazila).  Zředěnou smetanu nalijeme do omáčky, promícháme a ochutíme solí, můžeme podávat. Nejlépe se hodí těstoviny.
 
 Poznámka k receptu na Kuřecí perkelt (dle mého):
 Bohunka.T:Receptík je prímaJá bych zvolila spíše ten stehenní plátek,je šťavnatější+  Bohunko,až Ti vyjde chvilka,dopiš prosí do surovin tu PL olejeChodí zde i začátečníci a né každý to bere jako samozřejmostI kydž to v komentáři píšeš,všichni nedočítají,díky
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí perkelt (dle mého), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Bohunka.T  (Bohunka)                      Datum vložení: 19.05.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Omáčky 
                      Suroviny: 1 kuřecí prso nebo stehenní plátek  1 cibule  1 lžíce oleje  2 vetší rajčata  2 lžíce protlaku  1 slepičí bujon   sladká paprika  hladká mouka  2 vrchovaté lžíce zakysané smetany |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí perkelt (dle mého),
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí perkelt (dle mého) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí perkelt (dle mého)
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |