|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Krupicové flameri s jahodovou omáčkouRecept na Krupicové flameri s jahodovou omáčkou je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - nepečené a mražené.
        K přípravě Krupicové flameri s jahodovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 500 ml mléka  špetka soli  80 g krupičky  100 g cukru krystal  1 vanilkový cukr  30 g másla  3 bílky    400 g jahod  1 lžíce solamylu  cukr  100 ml smetany ke šlehání.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Krupicové flameri s jahodovou omáčkouRecept na Krupicové flameri s jahodovou omáčkou:Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Zahřejeme mléko se špetkou soli téměř k bodu varu a vsypeme do něj krupičku, promíchanou s cukrem a vanilkovým cukrem. Směs šleháme metlou, přivedeme k varu a za stálého míchání uvaříme hustou kaši.  Odstavíme, vmícháme máslo a za lehkého promíchávání necháme trochu prochladnout. Přidáme sníh z bílků, zašleháme ho a směs vlijeme do misek, které jsme vylili studenou vodou.  Necháme vychladnout a potom uložíme na hodinu do lednice ztuhnout.  Jahody pokrájíme, zasypeme cukrem podle chuti a uvedeme k varu. Zahustíme solamylem rozmíchaným v malém množství vody, provaříme a odstavíme. Do chladnoucí jahodové směsi přilijeme smetanu a promícháme.  Studené a ztuhlé flameri vyklopíme na talířek a podáváme s teplou jahodovou omáčkou.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krupicové flameri s jahodovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Eliza                      Datum vložení: 26.07.2011                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Nepečené a mražené 
                      Suroviny: 500 ml mléka  špetka soli  80 g krupičky  100 g cukru krystal  1 vanilkový cukr  30 g másla  3 bílky    400 g jahod  1 lžíce solamylu  cukr  100 ml smetany ke šlehání |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krupicové flameri s jahodovou omáčkou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krupicové flameri s jahodovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krupicové flameri s jahodovou omáčkou
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |