|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Kapučínový dortRecept na Kapučínový dort je zařazen v kategorii dorty.
        K přípravě Kapučínový dort budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Korpus : 6 vajec, 24 dkg cukru krupice, 20 dkg polohr. mouky, 8 lžic mletých lískových oříšků  Na pomazání : oříšková nutela  Náplň : 2 smetany na šlehání á 250 ml, 2 ztužovače smetany, 1 želatinový ztužovač dr. Oetker, 2-3 lžíce moučkového cukru, 1 sáček oříškového kapučína  Na ozdobu : 1 Rama na šlehání, 1 sáček oříškového kapučína, čokoládové zdobení ( drobné ), kávová zrna na ozdobu.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Kapučínový dortRecept na Kapučínový dort:Korpus : z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme žloutky a cukr. Vmícháme mouku smíchanou s oříškama. Pečeme ve vymazané a hr.moukou vysypané dortové formě průměr cca 24 cm na 170 stupňů asi 30 minut, podle trouby.  Vychladlý korpus prokrojíme, pomažeme nutelou, přiklopíme a vršek opět pomažeme nutelou.  Náplň : do ušlehané šlehačky vešleháme 1 sáček oříškového kapučína a připravený želatinový ztužovač podle návodu.  Natřeme na vršek dortu a dáme vychladit.  Ušleháme Ramu na šlehání, do které přidáme druhý sáček kapučína a potřeme boky, nastříkáme pusinky, které ozdobíme kávovými zrny.  Ať se dílko podaří.
 
 Poznámka k receptu na Kapučínový dort:
 Použitý recept z www.mimibazar.cz, který jsem si upravila.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kapučínový dort, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: evík  (Eva Ptáková)                      Datum vložení: 09.12.2011                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Dorty 
                      Suroviny: Korpus : 6 vajec, 24 dkg cukru krupice, 20 dkg polohr. mouky, 8 lžic mletých lískových oříšků  Na pomazání : oříšková nutela  Náplň : 2 smetany na šlehání á 250 ml, 2 ztužovače smetany, 1 želatinový ztužovač dr. Oetker, 2-3 lžíce moučkového cukru, 1 sáček oříškového kapučína  Na ozdobu : 1 Rama na šlehání, 1 sáček oříškového kapučína, čokoládové zdobení ( drobné ), kávová zrna na ozdobu |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kapučínový dort,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kapučínový dort - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kapučínový dort
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |