|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Jemné mocca řezyRecept na Jemné mocca řezy je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - Řezy.
        K přípravě Jemné mocca řezy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Korpus:  100 g polohrubé mouky  100 g hladké mouky  200 g pískového cukru  5 vajec  10 lžic vody  9 lžic oleje  2 vrchovaté lžičky instantní kávy  špetka soli    Krém:  Krém:  1/4 l mléka  150g cukru  1 vanilkový puding   1 lžíčka instantní kávy  250g změklého másla.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Jemné mocca řezyRecept na Jemné mocca řezy:Předehřejeme si troubu na 180°C.  Všechna vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevného sněhu.  Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu, kávu a prošleháme.   Přidáme bílky, opatrně promícháme a po troškách postupně vmícháme mouku.  Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme cca 20 minut.  Připravíme si krém:  Z odměřené dávky mléka si odděláme asi 5 lžic a smícháme s pudinkovým práškem. Ostatní mléko dáme do kastrolku, přidáme kávu, cukr, přivedeme k varu, přilijeme v mléce rozmíchaný puding a minutu povaříme. Necháme za občasného míchání vychladnout a vyšleháme postupným přidáváním pudinku do změklého másla v hladký krém.  Upečený korpus rozřízneme na tří části. Dvě z nich potřeme krémem a všechny tři naskládáme na sebe. Namažeme krémem i boky a dáme vychladit.  Vychlazené nakrájíme a dozdobíme čokoládou, případně pro hosty před podáváním šlehačkou (živočišnou, žádné rostlinné tuky) pro luxusnější zážitek pro chuťové buňky.
 
 Poznámka k receptu na Jemné mocca řezy:
 senky:Dovolím, dovolím. Krásně se ti povedli.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jemné mocca řezy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Iness                      Datum vložení: 06.11.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Řezy 
                      Suroviny: Korpus:  100 g polohrubé mouky  100 g hladké mouky  200 g pískového cukru  5 vajec  10 lžic vody  9 lžic oleje  2 vrchovaté lžičky instantní kávy  špetka soli    Krém:  Krém:  1/4 l mléka  150g cukru  1 vanilkový puding   1 lžíčka instantní kávy  250g změklého másla |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jemné mocca řezy,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jemné mocca řezy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jemné mocca řezy
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |