| Recept na Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřemRecept na Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
        K přípravě Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 300 g mletého masa (míchané hovězí a vepřové)  150 g vepřových jater  200 ml silného červeného vína  250 ml smetany ke šlehání  5 ks hřebíčku  1/2 nastrouhaného muškátového oříšku  špetka muškátového květu  2 lžičky nakládaného zeleného pepře  3  bobkové listy  10 kuliček nového koření  špetka sušeného  rozmarýnu   špetka sušeného  tymiánu  sůl.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřemRecept na Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem:Všechno koření včetně naloženého zeleného pepře vložíme do hmoždíře a velmi jemně utlučeme a podrtíme (můžeme si pomoci troškou olivového oleje).  Maso, drobně nakrájená a odblaněná játra, červené víno a smetanu rozmixujeme v mixéru dohladka, dobře osolíme, smícháme s kořením a naplníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem (lépe do tří čtvrtin).  Ve větším kastrolu uvedeme k varu vodu, ztlumíme teplotu, vložíme sítko nebo pařáček, na který postavíme skleničky s paštikovou směsí a hodinu a půl necháme vařit, nejlépe částečně přikryté pokličkou či alobalem.
 
 Poznámka k receptu na Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem:
 senky: Taky se těším...
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Eliza                      Datum vložení: 26.02.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností 
                      Suroviny: 300 g mletého masa (míchané hovězí a vepřové)  150 g vepřových jater  200 ml silného červeného vína  250 ml smetany ke šlehání  5 ks hřebíčku  1/2 nastrouhaného muškátového oříšku  špetka muškátového květu  2 lžičky nakládaného zeleného pepře  3  bobkové listy  10 kuliček nového koření  špetka sušeného  rozmarýnu   špetka sušeného  tymiánu  sůl |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem
 
 
 | 
    
      | 
 |