Recept na Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou
        Recept na Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou je zařazen v kategorii jiné maso.
        K přípravě Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          KANČÍ KÝTA  750g kančí kýty   250g kořenové zeleniny   100g tuku  divoké  koření  sůl  vývar nebo voda na podlévání    ŠÍPKOVÁ OMÁČKA   70g másla  70g hl. mouky   170g perníku na strouhání   150g šípkové zavařeniny   šťáva a kůra z 1 citronu  5 hřebíčků  cukr  sůl.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou
      Recept na Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou: Očištěné a odblaněné maso ze všech stran krátce opečeme na rozpáleném tuku. Poté ho osolíme, posypeme divokým kořením, přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu a dusíme. Podle potřeby podléváme vývarem nebo vodou a maso obracíme.    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme hřebíček, citronovou kůru a sůl. 10min povaříme. Ochutíme cukrem a citronovou šťávou, přidáme šípkovou zavařeninu, zahustíme strouhaným perníkem. Krátce povaříme.
  Poznámka k receptu na Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou: Přílohy:  Různé druhy knedlíků, bramborové krokety.....      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: nikisek96  (Nikola Štučková)                      
 - Datum vložení: 19.05.2012                      
 - Počet porcí: 6                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Jiné maso 
                      
 - Suroviny: KANČÍ KÝTA  750g kančí kýty   250g kořenové zeleniny   100g tuku  divoké  koření  sůl  vývar nebo voda na podlévání    ŠÍPKOVÁ OMÁČKA   70g másla  70g hl. mouky   170g perníku na strouhání   150g šípkové zavařeniny   šťáva a kůra z 1 citronu  5 hřebíčků  cukr  sůl
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |