| Recept na Hrníčková bublanina s kokosemRecept na Hrníčková bublanina s kokosem je zařazen v kategorii ostatní.
        K přípravě Hrníčková bublanina s kokosem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 Těsto -  2 hrnky polohrubé mouky  1 hrnek strouhaného kokosu  1 hrnek krupicového cukru  1 1/2 hrnku mléka  1/2 hrnku oleje  2 vejce  1 vanilkový cukr  ostružiny  1 prášek do pečiva.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Hrníčková bublanina s kokosemRecept na Hrníčková bublanina s kokosem:Do mísy vsypeme mouku, strouhaný kokos, prášek do pečiva, oba cukry, vejce a vlijeme mléko a olej. Vše ŘÁDNĚ vymícháme na jemné těsto, které vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný menší plech. Těsto posypeme ostružinami a dáme do vyhřáté trouby, přibližně na 35 minut upéct.
 
 Poznámka k receptu na Hrníčková bublanina s kokosem:
 Taky od mamky ... Dobrou chuť :)
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hrníčková bublanina s kokosem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: -                      Datum vložení: 27.05.2014                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ostatní 
                      Suroviny: Těsto -  2 hrnky polohrubé mouky  1 hrnek strouhaného kokosu  1 hrnek krupicového cukru  1 1/2 hrnku mléka  1/2 hrnku oleje  2 vejce  1 vanilkový cukr  ostružiny  1 prášek do pečiva |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hrníčková bublanina s kokosem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hrníčková bublanina s kokosem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hrníčková bublanina s kokosem
 
 
 | 
    
      | 
 |