Recept na Hovězí líčka na sardeli a kapary
        Recept na Hovězí líčka na sardeli a kapary je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
        K přípravě Hovězí líčka na sardeli a kapary budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          500 g hovězích líček  4 sardelové řezy  2 lžíce kaparů  150 ml červeného vína  1 střední červená cibule  1 lžička demi glace nebo 100 ml silného hovězího vývaru  sůl  pepř   2 lžíce oleje  2 lžíce másla  hladkolistá petržel.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Hovězí líčka na sardeli a kapary
      Recept na Hovězí líčka na sardeli a kapary: Líčka očistíme a cibuli jemně nakrájíme. Na pánvi rozehřejeme olej s jednou lžící másla a maso zprudka opečeme, přidáme cibuli a ještě chvíli společně restujeme. Osolíme, opepříme a přendáme do PH. / Kdo může použít nádobu PH na sporáku, nemusí použít  pánev /. Do nádoby přidáme hovězí koncentrát / nebo silný vývar /, víno a podlijeme troškou vody. Vařila jsem na High, necelé čtyři hodiny. V půlce vaření přidáme sardelky a krátce před koncem kapary. Na závěr zašleháme do šťávy lžíci studeného másla.
  Poznámka k receptu na Hovězí líčka na sardeli a kapary: Vzniklá omáčka je dost výrazné chuti, doporučuji podávat s jemnou bramborovou kaší. Na talíři ozdobíme petrželkou.  Kdo nevlastní Pomalý hrnec, může připravit na sporáku, kde maso zvolna dusí doměkka.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí líčka na sardeli a kapary, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: maris                      
 - Datum vložení: 01.04.2013                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Pomalý hrnec 
                      
 - Suroviny: 500 g hovězích líček  4 sardelové řezy  2 lžíce kaparů  150 ml červeného vína  1 střední červená cibule  1 lžička demi glace nebo 100 ml silného hovězího vývaru  sůl  pepř   2 lžíce oleje  2 lžíce másla  hladkolistá petržel
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí líčka na sardeli a kapary,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí líčka na sardeli a kapary - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí líčka na sardeli a kapary
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |