|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikamiRecept na Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami je zařazen v kategorii houby.
        K přípravě Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 500 g lesních hub  300 g libovějšího tepelně opracovaného uzeného bůčku  1-2 větší papriky  1 cibule  2-3 stroužky česneku  1 lžíce sladké mleté papriky  1 lžička uzené papriky  1 lžíce paprikové pasty / viz fotka /  kmín  vývar / i z kostky /  cibulková nať  sůl.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikamiRecept na Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami:Očistěné houby nakrájime na větší kousky, bůček na větší hranolky. V kastrolu rozehřejeme lžíci oleje, přidáme maso a zprudka opečeme. Vyjmeme ho a dáme stranou. Do kastrolu přidáme druhou lžíci oleje, vsypeme jemně pokrájenou cibuli, osmahneme, přidáme houby, plátky česneku, osolíme, okmínujeme a krátce podusíme. Posypeme paprikou, přidáme paprikovou pastu, zalijeme vývarem a přivedeme k varu. V trošce vody rozmícháme mouku a vlijeme ji k houbám. Prošleháme a mírně vaříme minimálně 20 minut. Zhruba v půlce vaření přidáme proužky papriky, připravené maso a společně dovaříme.   Na talířích posypeme jemně pokrájenou cibulkovou natí.
 
 Poznámka k receptu na Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami:
 maris:já bych našla tak podpapírák a to ještě s buzolou a atlasem v ruce
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: maris                      Datum vložení: 19.11.2011                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Houby 
                      Suroviny: 500 g lesních hub  300 g libovějšího tepelně opracovaného uzeného bůčku  1-2 větší papriky  1 cibule  2-3 stroužky česneku  1 lžíce sladké mleté papriky  1 lžička uzené papriky  1 lžíce paprikové pasty / viz fotka /  kmín  vývar / i z kostky /  cibulková nať  sůl |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |