|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na "Baguette italiano"   (bagety)Recept na "Baguette italiano"   (bagety) je zařazen v kategorii domácí pekárna.
        K přípravě "Baguette italiano"   (bagety) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 110 ml (g) vlažné vody, lžička sladěnky nebo sladovitu, 10 g droždí, 140 g hladké mouky na omládek    Dále: 150 ml (g) vody, 2 rozetřené stroužky česneku, 40 g olivového oleje, vrchovatá lžíce rajčatového protlaku, 7-9 krájených lístků  bazalky (kdo má rád, může dát více), 100 g polohrubé mouky, 100 g pšeničné chlebové mouky, 200 g hladké mouky, 2 rovné lžičky soli.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na "Baguette italiano"   (bagety)Recept na "Baguette italiano"   (bagety):Suroviny na omládek necháme pekárnou jen umíchat, bez předehřevu a pak, v zavřené, 45 minut kynout.  Přidáme zbytek surovin (mimo bazalku) a opět bez předehřevu necháme umíchat těsto. Chvilku před koncem mísení vsypeme i bazalku.  Těsto je volnější, je lépe nechat ho vykynout v míse.  Vykynuté propracujeme, rozdělíme na 4 dílky, z každého uděláme bulku a 10 minut necháme odpočinout. Poté ji rozválíme do bagety, uložíme do bagetového plechu a necháme nakynout.  Potřeme vodou s trochou solamylu, posypeme semínky a dáme upéct do rozehřáté trouby (200°C/asi 20min).
 
 Poznámka k receptu na "Baguette italiano"   (bagety):
 Bagetky jsou nádherně nadýchané, na řezu narůžovělé protlakem a moc hezky voní.  Název bagetek berte s nadhledem..... :))    Zdroj:http://www.primapekarna.estranky.cz
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu "Baguette italiano"   (bagety), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: cathleen                      Datum vložení: 11.09.2011                      Počet porcí: 4 kusy                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Domácí pekárna 
                      Suroviny: 110 ml (g) vlažné vody, lžička sladěnky nebo sladovitu, 10 g droždí, 140 g hladké mouky na omládek    Dále: 150 ml (g) vody, 2 rozetřené stroužky česneku, 40 g olivového oleje, vrchovatá lžíce rajčatového protlaku, 7-9 krájených lístků  bazalky (kdo má rád, může dát více), 100 g polohrubé mouky, 100 g pšeničné chlebové mouky, 200 g hladké mouky, 2 rovné lžičky soli |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na "baguette italiano"   (bagety),
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na "Baguette italiano"   (bagety) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď "Baguette italiano"   (bagety)
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |