|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Hovězí polévka z játrovými knedlíčkyRecept na Hovězí polévka z játrovými knedlíčky je zařazen v kategorii polévky.
        K přípravě Hovězí polévka z játrovými knedlíčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Hovězí kosti  hovězí bujón  mrkev, petržel, celer, cibule  kuličky pepře a kuličky nového  koření  Játrovou zavářku (já kupuji v Globusu)  vajíčko, strouhanku.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Hovězí polévka z játrovými knedlíčkyRecept na Hovězí polévka z játrovými knedlíčky:Kosti omyjeme a dáme do hrnce vařit. Mrkev, celer a petržel (množství dle potřeby), nastrouháme na hrubším struhadle a přidáme do hrnce ke kostem.  Přidáme cibuli na měsíčky, kuličky pepře a kuličky nového koření a ještě bujón.  Když už je maso na kosti měkké, tak je vytáhneme a obereme a dáme maso zpátky do hrnce.  Vezmeme si talíř a játrovou zavářku do něj vyjmeme, přidáme jedno vajíčko a dle potřeby strouhánku a trochu mletého pepře,  pokud to chcete trochu ostřejší, zamícháme a pasírujeme přes síto na halušky.  Necháme povařit, až budou knedlíčky hotové, polévku dle potřeby dochutíme, jak kdo má rád a můžeme podávat.
 
 Poznámka k receptu na Hovězí polévka z játrovými knedlíčky:
 játrovou zavářku jsem dělala vlastní, Globus tu ani nemamo, posílám bod a foto
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí polévka z játrovými knedlíčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Swinga  (Irena Schwarzová)                      Datum vložení: 09.02.2011                      Počet porcí: 45 ks                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Polévky 
                      Suroviny: Hovězí kosti  hovězí bujón  mrkev, petržel, celer, cibule  kuličky pepře a kuličky nového  koření  Játrovou zavářku (já kupuji v Globusu)  vajíčko, strouhanku |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí polévka z játrovými knedlíčky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí polévka z játrovými knedlíčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí polévka z játrovými knedlíčky
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |