|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Hovězí plátky po kremžskuRecept na Hovězí plátky po kremžsku je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Hovězí plátky po kremžsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 3-4 plátky hovězího masa  2PL kremžské hořčice  2PL oleje  3 špičaté papriky  3 velké cibule  pepř, sůl, drcený kmín  2 kostičky hovězího bujonu bez glutamátů.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Hovězí plátky po kremžskuRecept na Hovězí plátky po kremžsku:Plátky masa zlehka přejedeme po obouch stranách nožem a uděláme jemné zářezy. Naklepeme zlehka.  Osolíme, opepříme po obouch stranách.  Ve vyšší nádobě si rozmixujeme hořčici, olej a dvě papriky  zbavené jader a pokrájené na kousky.   Do marinády dáme maso a necháme aspoň hodinu odležet. Čím déle, tím lépe.  Potom rozpálíme  pánev s jednou lžičkou oleje. Z plátků lehce setřeseme marinádu a na pánvi je opečeme - zatáhneme.   Dáme bokem.   Do pánve dáme asi 1cm vody a výpek odvaříme.  Cibuli nakrájíme na kostičky a na 2PL oleje a kousku másla jí zasmažíme jen lehce do hněda. Na hotovou cibuli dáme  zbytek marinády, smícháme a lehce osmahneme. Přihodíme maso, bujony, dolijeme vodou tak, aby maso lehce vyčuhovalo.  Dusíme do měkka, případně během dušení podlíváme vodou dle potřeby. ( milovníci papiňáku uvaří v tlaku ;-)  Měkké maso dáme bokem a držíme v teple. Šťávu rozmixujeme ponorným mixérem. Není třeba potom dohušťovat, o to se postará   rozmixovaná cibule.   Na másle orestujeme třetí papriku na kolečka a těmi dozdobíme jídlo na talíři.
 
 Poznámka k receptu na Hovězí plátky po kremžsku:
 ...vypadá to opravdu velice lákavě!
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí plátky po kremžsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: srettka                      Datum vložení: 16.12.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      Suroviny: 3-4 plátky hovězího masa  2PL kremžské hořčice  2PL oleje  3 špičaté papriky  3 velké cibule  pepř, sůl, drcený kmín  2 kostičky hovězího bujonu bez glutamátů |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí plátky po kremžsku,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí plátky po kremžsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí plátky po kremžsku
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |