| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH
        Recept na Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
        K přípravě Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          350 g vepřové kýty, sůl, čerstvě mletý pepř, kmín, zhruba 15 - 20 g česneku - dle chuti, 450 - 500 g brambor, 300 g hlávkového zelí, 100 - 150 ml vývaru.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH
      Recept na Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH: Vepřovou kýtu nakrájíme na malé a tenké plátky, asi 4 -5 ks na porci. Plátky rozklepeme na šířku, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, svineme do malých roládek a znovu paličkou sklepneme na plocho.  Do nádoby pomalého hrnce vložíme brambory nakrájené na větší kostky, nakrájené zelí, přiměřeně osolíme, můžeme přidat i malinko pepře a kmínu. Zalijeme vývarem a nahoru naskládáme maso, posypeme malinko kmínem.  Vaříme zhruba 2,5 - 3 hodiny na druhý stupeň
  Poznámka k receptu na Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH: Jídlo je připravené dietně, jinak se může přidat slanina, třeba i zabalit do plátku masa. Taktéž se může místo kýty použít libovější bůček nebo krkovička. Brambory se zelím se pak po uvaření můžou i dochutit na sladkokyselo.  Na fotce je vidět, že jsem měla méně masa, ale na tři porce patří těch 300 - 360 g a udělat 4 - 5 smotků na porci :-))      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Merylas                      
 - Datum vložení: 25.03.2012                      
 - Počet porcí: 3                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Pomalý hrnec 
                      
 - Suroviny: 350 g vepřové kýty, sůl, čerstvě mletý pepř, kmín, zhruba 15 - 20 g česneku - dle chuti, 450 - 500 g brambor, 300 g hlávkového zelí, 100 - 150 ml vývaru
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v ph,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |