|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Biftek z kapra dle Petra StupkyRecept na Biftek z kapra dle Petra Stupky je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Biftek z kapra dle Petra Stupky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 800 g filetů kapra - skoro bez kostí (4 porce)  120 g prorostlé uzené slaniny,   sůl, drcený kmín, pepřové  koření,   přepuštěné máslo, alobal..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Biftek z kapra dle Petra StupkyRecept na Biftek z kapra dle Petra Stupky:Filety z kapra nakrájíme na stejně široké proužky, cca 1,5 – 2 cm. Poté osolíme a okořeníme. Proužky kapřích filet stáčíme tak, že je postavíme na bok a jeden k druhému stláčíme. Kůži přitom vždy stáčíme tak, aby byla uvnitř. Když z proužků kapra vytvoříme kulatý „kapří biftek“, obalíme ho okolo plátky slaniny stejně širokými jako jsou proužky kapra. Z alobalu připravíme několikrát přeložený (aby byl pevný) proužek stejné výšky jako je biftek a z alobalu složeným páskem kapří biftek již omotaný i slaninou pevně obtočíme a oba konce alobalu stočíme silou k sobě. „Biftek z kapra" vložíme na  pánev do rozehřátého přepuštěného másla a z obou stran opečeme do zlaté barvy. Při pečení se proužky masa krásně spojí a spečou k sobě. Příloha brambory všech úprav.    Biftek z kapra byl uvařen na základě zkušeností a podkladů kuchařského kouzelníka Petra Stupky.
 
 Poznámka k receptu na Biftek z kapra dle Petra Stupky:
 Všem kdo mají rádi kapří maso - mohu jen doporučit - je to neskutečná dobrota a super nápad jak "naformovat" kapří maso do tvaru bifteku. "Děkuji pane Petře Stupko a klobouk dolů". Místo sádla a oleje jsem použil mé oblíbené přepuštěné máslo - jinak je recept původní.  http://www.trebonskykapr.cz/biftek-z-kapra
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Biftek z kapra dle Petra Stupky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Colombo65  (Otto Plášek)                      Datum vložení: 19.04.2010                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: 800 g filetů kapra - skoro bez kostí (4 porce)  120 g prorostlé uzené slaniny,   sůl, drcený kmín, pepřové  koření,   přepuštěné máslo, alobal. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na biftek z kapra dle petra stupky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Biftek z kapra dle Petra Stupky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Biftek z kapra dle Petra Stupky
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |