Recept na Rýžový nákyp jako dort
Recept na Rýžový nákyp jako dort je zařazen v kategorii sladká jídla.
K přípravě Rýžový nákyp jako dort budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 vrecko piškot 400g ryže 4-5 klinčekov štipka soli 4-5 ks nastrúhaných jablk 2-3 pl kryštálového cukru 1 škoricový cukor 1 vanilkový cukor 50g masla 2 vajíčka orechy, hrozienka 1 vanilkový puding 1/2 l mlieka kokosová múčka džem.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rýžový nákyp jako dort
Recept na Rýžový nákyp jako dort: Ryžu uvaríme s klinčekami štipkou soli, tak aby bola sypká. Nastrúhané jablká podusíme s cukrom a škoricovým cukrom. V miske vymiešame maslo, vajíčka a vanilkový cukor a pridáme uvarenú ryžu, orechy, hrozienka. Tortovú formu vymažeme s maslom a posypeme kokosovou múčkou nato pokladáme piškoty , ryžovú hmotu a to isté zopakujeme ešte raz.Navrchu bude ryžová hmota, pečieme vo vyhriatej rúre 30-40 minút. Zatial si uvaríme puding. Po upečení potrieme povrch pikantným džemom a zalejeme ešte horúcim pudingom.
Poznámka k receptu na Rýžový nákyp jako dort: recept pochádza z piškotovej kuchárky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rýžový nákyp jako dort, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mia2404
- Datum vložení: 01.01.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Sladká jídla
- Suroviny: 1 vrecko piškot 400g ryže 4-5 klinčekov štipka soli 4-5 ks nastrúhaných jablk 2-3 pl kryštálového cukru 1 škoricový cukor 1 vanilkový cukor 50g masla 2 vajíčka orechy, hrozienka 1 vanilkový puding 1/2 l mlieka kokosová múčka džem
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rýžový nákyp jako dort,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rýžový nákyp jako dort - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rýžový nákyp jako dort
|
|